Dags att anmäla sig till Jubileumsföreläsning #3: Arbeta smartare med data och bli en bättre beslutsfattare

Den 10 november, kl. 09.00-10.00 möter vi Mattias Elg från Linköpings universitet som pratar inspirerande om hur chefer och medarbetare kan arbeta med siffror och mätningar för att bli bättre beslutsfattare.

Föreläsningen ger dig verktygen för att arbeta smartare med data, och ger deltagarna en gyllene möjlighet att höja kompetens och leda på bättre sätt. Mattias pratar även om hur vi kan bli mer kreativa i att visualisera data för bättre beslut. Föreläsningen präglas av lekfullhet där praktiska exempel har en avgörande roll.

Moderator är Ingela Hiltula, styrelseordförande för Rörlighet i staten. Det finns möjlighet att ställa skriftliga frågor. Föreläsningen spelas även in och är möjlig att se i efterhand.

Anmälan till: 

https://www.trippus.net/ris-forelasning10november

Föreläsningen är gratis, digital och cirka en timma.

Vid frågor, vänligen kontakta  
Daniel Nordqvist, Svenska ESF-rådet daniel.nordqvist@esf.se 
Pär Jenestam, Energimyndigheten per.jenestam@energimyndigheten.se  

Jubileum

I år är det tio år sedan initiativet Rörlighet i staten blev verklighet. Det firar vi genom att bjuda in till en serie med tre jubileumsföreläsningar om lärande kopplat till hälsa och välbefinnande, ledarskap och beslutsfattande. Föreläsningarna hålls av föreläsare från Linköpings universitet och är öppna för alla medarbetare på myndigheter inom Rörlighet i staten.

Läs mer om Rörlighet i staten

Läs mer om hela föreläsningsserien