Administratör/dokumentutvecklare med inriktning Office 365 och digital arbetsplats till Intern service

Myndighet: Tillväxtverket

Är du en serviceinriktad och innovativ person? Brinner du för att utveckla nya processer och rutiner? Har du erfarenhet av att arbeta med användarsupport och systemförvaltning? Då kan du vara den vi söker.

Vi på Tillväxtverket arbetar för hållbar tillväxt och konkurrenskraftiga företag i alla delar av Sverige. Det gör vi genom att stärka företag och regioner. Vi erbjuder kunskap, nätverk och finansiering. Det ger direkt nytta till företag, och också förutsättningar för företag och regioner att möta framtidens utmaningar. Tillväxtverket är nationell myndighet med regional närvaro på nio orter. Ett Sverige med fler företag som vill, kan och vågar är vår vision.

Enheten Intern service ansvarar för Tillväxtverkets lokaler, konferensservice, receptioner och myndighetens växel. Enheten förvaltar flertalet system, bland annat Office 365, videokonferens, CRM och eventssystem.        

Om tjänsten

Det här är en nyinrättad tjänst där du har möjlighet att vara med att påverka rollens utveckling. I arbetet ingår ansvar för myndighetens mallar/blanketter, främst i Word och Excel. Du ansvarar för att skapa rutiner och processer för hur mallarna ska hanteras och kommer tillsammans med IT-teknisk förvaltare att upprätta förvaltningsplan för mallhantering.

I uppdraget ingår att:

I ditt arbete säkerställer du produkternas funktionalitet och användbarhet, fångar upp och identifierar utvecklingsbehov samt anpassar systemen tillsammans med IT-tekniker så att de stödjer kärnverksamhetens processer. I din roll ingår omvärldsbevakning, dialog med externa leverantörer, ta fram manualer och guider samt att testa förändringar innan driftsättning.

Ditt tjänstgöringsställe är Stockholm och resor ingår i tjänsten.

Vi söker dig som har:

• Gymnasieutbildning inom relevant område
• Mycket goda kunskaper i Word, Excel och Powerpoint
• Erfarenhet av att arbeta i Office 365, framförallt Sharepoint och Teams
• Erfarenhet av att arbeta med användarsupport
• Erfarenhet av att arbeta med systemförvaltning

Följande är meriterande:

Som person söker vi dig som är serviceinriktad och drivande. Vi värdesätter även att du är innovativ, noggrann och strukturerad. Stor vikt kommer läggas vid dessa personliga egenskaper.   

Vi förväntar oss att du lever upp till vår medarbetar- och chefspolicy som uttrycker de förväntningar vi har på alla medarbetare.

Anställningsform och sista ansökningsdag

Anställningen är en tillsvidareanställning. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Sista ansökningsdag är den 23 september 2020. Tillträde snarast möjligt.

Mer information och kontakt

För mer information om arbetsuppgifterna är du välkommen att kontakta Marlen Eriksson, Enhetschef intern service 08-681 91 22. Frågor om rekryteringsprocessen besvaras av HR-strateg, Isabelle Lilja 08-681 93 30. Fackliga företrädare är Imber Råbock, Saco, tfn 08-681 91 73 och Johan Thorell, ST, tfn 08-681 66 01. Vi arbetar kompetensbaserat och rekryteringsprocessen kommer att innehålla urvalsfrågor, tester, intervjuer samt referenstagning.

Vi sitter centralt i Stockholm i moderna lokaler där du dagligen väljer plats utifrån dina arbetsuppgifter. Tillväxtverket eftersträvar ett arbetssätt där digitala och tekniska lösningar underlättar det dagliga arbetet. Här kan du läsa mer om vilka anställningsvillkor och förmåner vi erbjuder.  Vi har även ett publikt intranät. Välkommen att läsa mer på våra medarbetarsidor. 

Tillväxtverket vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi eftersträvar en arbetsmiljö där varje medarbetare ges möjlighet att kombinera yrkes- och privatliv för balans i livet.

Välkommen med din ansökan för att skapa din och Sveriges framtid!

I denna rekrytering har Tillväxtverket redan tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt samtal från annonsförmedlare eller försäljare.

Länk till extern webbsida